Onze producten worden verkocht via de veiling van Flora Holland, vestigingen Eelde, Aalsmeer en Rhein Maas.

Met een uitgebreid assortiment en producten van hoge kwaliteit richten we ons op de groothandel en bloemenspeciaalzaken.
Ook verenigingen kunnen bij ons terecht voor een actie.

bolchrysanten

Bloemenspeciaalzaken

Wij hebben het assortiment en de producten waarmee een bloemenspeciaalzaak zich kan onderscheiden. Tulpen met constante kwaliteit en een uitgebreid assortiment. Bolchrysanten met een sterk gewas, een mooie ronde vorm, een grote diameter en voldoende kleuren. Goede producten die zorgen voor tevreden klanten.

tulpen-1

Groothandel

Voor de groothandel leveren wij aan de veiling grote partijen van hetzelfde soort met constante kwaliteit en het gewenste rijpheidsstadium, de tulpen zijn op water gebroeid dus vrij van grond.

tulpen-2

Huisverkoop

Van begin januari tot eind maart verkopen wij tulpen aan huis. Van eind augustus tot begin oktober verkopen wij bolchrysanten aan huis.

tulpen-4

Acties voor verenigingen

Om op een snelle en leuke manier geld in te zamelen voor uw vereniging is een tulpen- of bolchrysantenactie een goed idee. Wij bieden de tulpen en bolchrysanten aan voor een gunstige prijs, zodat uw vereniging het product met voldoende winst kan doorverkopen. Wij leveren bijvoorbeeld aan kerk-, sport- en muziekverenigingen. U kunt geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.